TRGOVINA
MANGO MASLO 200ML
MANGO MASLO 200ML
MANGO MASLO 200ML
MANGO MASLO 200ML

MANGO MASLO 200ML

Na zalogi Šifra: MPS2 29,90 €

Maslo kožo nahrani, pomlajuje in ščiti. Uspešno pomaga odpravljati strije. Osupli nad rezultati, ga ne boste več spustili iz rok!

Količina:

Ekskluzivno vam predstavljamo novo lastno blagovno znamko ManiPediSpa naravne slovenske kozmetike za nego telesa:

  • Mango piling
  • Mango maslo
  • Krema za roke in telo Fresh

100 % mangovo maslo, ki ga pridobivamo iz mangovih pešk, je eno najbolj priljubljenih negovalnih masel na svetu. Ljudje ga cenijo, ker koži podarja edinstveno nego. Koža je že po prvem nanosu vidno lepša, navlažena in sijoča. Z redno uporabo mangovega masla se bo koža hitreje obnovila, gube, celulit in strije pa bodo manj opazni. Maslo je idealno za nego nosečniškega trebuščka, saj preprečuje nastanek strij. Kožo ščiti pred poškodbami, ki so posledica izpostavljenosti soncu, hladnemu vremenu in vetru. Gel aloe vera poskrbi za dodatno zaščito, vlaženje in prijetno mazljivost. Mangovo maslo vedno znova preseneča s svojimi regenerativnimi sposobnostmi, zato nakupa masla ne boste nikoli obžalovali.


Vsi izdelki ManiPediSpa so slovenski in naravni.

Mangovo maslo v tankem sloju nanesemo na telo. Redno uporabo priporočamo tako v zimskih kot poletnih mesecih, ko je koža dodatno izsušena in izpostavljena negativnim zunanjim vplivom. V primeru izredno suhe kože ga uporabljamo 3–4-krat tedensko, ko se stanje izboljša, pa 2-krat tedensko.

Ekološko pridelano mangovo maslo, olje borage, aloe vera, eterična olja.