TRGOVINA
-20%
HAIR & BODY SPRAY 100ML

HAIR & BODY SPRAY 100ML

Trenutno ni na zalogi Šifra: borabora2 19,90 € 15,92 €

Poživljajoč dišavni sprej za lase in telo.

Poživljajoč dišavni sprej za lase in telo. 

Alantoin in hialuronska kislina zagotavljata dolgotrajno nego kože in las. Dišava očara z izvrstnimi izvlečki Južnega morja. Doživite luksuzno kozmetiko z aktivnimi sestavinami. Očarljivo, bogato hranljivo in 100% vegansko. 

Ciljna skupina: zrela, suha in zahtevna koža
Kaj ponuja serija: dragocene sestavine rastlinskega in sadnega sveta eksotičnih južnih morij v kombinaciji z najnovejšimi spoznanji v kozmetiki. 

Skrivnosti nege otočanov so se prelile tudi v razvoj te vrhunske serije. Poživljajoč sprej South Seas je idealen za na pot, za takojšen občutek svežine za telo in lase. Vlaži in daje eksotičen vonj. 


Posebne sestavine:

  • Hialuronska kislina: odlikuje jo izredna sposobnost vezave vode. Tvori neviden, elastičen film, ki več ur zadržuje vlago na površini kože.
  • Alantoin: aktivira obnovo celic in pospešuje regeneracijo kože. Alantoin deluje tudi antioksidativno. Tako preprečuje staranje kože. 


Sprej je tudi vlažilen in pomaga pri lajšanju srbenja.

Sprej za lase in telo Bora Bora izdatno in po potrebi razpršite po telesu in/ali laseh. 

Izdelek je idealen za potovanja. 

Koži in lasem daje vlago in eksotično dišavo.

QUA (WATER), GLYCERIN, COCOYL PROLINE, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), ALLANTOIN, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE